STc-logo final.png

zkušenosti od roku 1995
IMG_20160609_125928a.jpg

TRYSKÁNÍ  -  LAKOVÁNÍ KOVŮ, DŘEVA A PLASTŮ  -  PRODEJ BAREV A LAZUR

mail:     info(z)stcoating.cz
tel.:      +420 777 481 959

Zásady ochrany osobních údajů

I.
Základní ustanovení
1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je STcoating s.r.o. IČ 04768868 se sídlem Bubovice 31, 26272 Volenice (dále jen: „správce“).
2. Kontaktní údaje správce jsou
email: ondrej.stefan@stcoating.cz
telefon: 777 481 959
3. Osobním údajem je každá informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě (subjektu údajů). Identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor (jméno, číslo, síťový identifikátor) nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů
1. Správce zpracovává osobní údaje, které mu poskytl subjekt údajů nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění objednávky.

III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů
1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
• plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
• oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
• Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
2. Účelem zpracování osobních údajů je
• vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
• zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

IV.
Doba uchovávání údajů
1. Správce uchovává osobní údaje
• po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nebo po dobu nezbytnou k plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty.
• po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
2. Po uplynutí doby uchovávání nebo při odvolání souhlasu správce osobní údaje vymaže.

V.
Rozsah zpracování osobních údajů
1. Správce zpracovává osobní údaje bez souhlasu obchodního partnera jako subjektu údajů v následujícím rozsahu:
• název firmy, jméno a příjmení, sídlo, e-mailová adresa, telefonní číslo, bankovní spojení, IČ, DIČ
• údaje vyplývající ze smluvního vztahu
2. Správce zpracovává osobní údaje získané na základě souhlasu subjektu údajů v následujícím rozsahu:
• název firmy, jméno a příjmení, sídlo, e-mailová adresa, telefonní číslo
3. Správce osobní údaje nevyužívá k automatizovanému individuálnímu rozhodování.


VI.
Příjemci osobních údajů
1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
• podílející se na dodání zboží, služeb, realizaci plateb na základě smlouvy,
• externí účetní.
2. Správce nepředává osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
3. Osobní údaje mohou být poskytovány třetím stranám v souvislosti s plněním právních povinností, na vyžádání orgánů státní správy a pro uplatnění práv a oprávněných zájmů Správce.

VII.
Vaše práva
1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
• právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
• právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
• právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
• právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
• právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
• právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce.
2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VIII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů
1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

IX.
Závěrečná ustanovení
1. Tyto zásady ochrany osobních údajů budou v důsledku změn platných zákonů a předpisů pravidelně a v případě potřeby aktualizovány. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.


Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.
NÁTĚROVÉ SYSTÉMY
Rembrantin.jpg
Tikkurila.gif
Teknos.png
colorwest.jpg
Jotun.png
Hempel.jpg
Heidelberg.png
STcoating s.r.o.
Sídlo:  Bubovice 31, 262 72 Volenice
IČ:       047 68 868

DIČ:    CZ04768868
Datová schránka: uadkny8
Od 1.3.2017 nepřijímáme hotovost a platby kartou. Platby budou akceptovány pouze převodem z účtu na účet.
Špláchanec vpravodole.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one